Tragédia v nákupnom centre: Muž nezvládol nákupy s priateľkou, zabil sa!

NETKY.SK • 10 December 2013, 14:32 • 2 min
Tragédia v nákupnom centre: Muž nezvládol nákupy s priateľkou, zabil sa!

PEKING – Nákupy s partnerkou bývajú ťažké! Istý Tao Hsiao (38) psychicky nezvládol viac ako päťhodinový nákup so svojou priateľkou a rozhodol sa, že sa zabije. Číňan položil nákup na zem a skočil zo siedmeho poschodia.

slovakia

left justify in out

Hsiao nakupoval spolu so svojou priateľkou v nákupnom centre v meste Xuzhou v provincii Jiangsu na východe Číny. Po piatich hodinách strávených v obchodoch chcel konečne ísť domov. Jeho priateľka však na Hsiaa naliehala, aby išli ešte do jedného obchodu s topánkami.

Britský web dailymail uverejnil svedectvo muža, ktorý hádku videl na vlastné oči. „Povedal jej, že má toľko topánok, že ich nevynosí do konca života,“ opísal svedok hádku. „Žena začala na muža kričať a obvinila ho, že jej chce pokaziť Vianoce,“ dodal.

Muž po hádke úplne rezignoval, hodil tašky o zem, preliezol zábradlie a skočil zo siedmeho poschodia. Hsiao prerazil vianočné dekorácie, padol na stánok a bol na mieste mŕtvy. Nakupujúci sa v panike rozutekali čo najďalej od miesta dopadu.

Nevládne telo Hsiaa promptne odniesla ochrana z dohľadu návštevníkov centra. Jeho priateľka sa k incidentu zatiaľ nevyjadrila.

Video: Rekonštrukcia celého incidentu




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies