Tragédia v Indii: Požiar v Naí Dillí zachvátil slumy, usmrtil rodinu s tromi deťmi

NETKY.SK • 23 November 2015, 11:53 • 2 min
Tragédia v Indii: Požiar v Naí Dillí zachvátil slumy, usmrtil rodinu s tromi deťmi

NAÍ DILLÍ - Manželia a ich tri deti dnes zomreli pri požiari v slume v indickom hlavnom meste Naí Dillí. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na oznámenie polície.

slovakia

left justify in out

"Bolo to päť provizórnych chatrčí a požiar všetky zničil. Trom hasičom trvalo vyše hodinu, kým plamene uhasili," spresnil predstaviteľ na policajnom dispečingu. Manželia, ktorí zomreli, boli obaja tridsiatnici, pričom ich deti, všetko chlapci, mali osem a šesť rokov a osem mesiacov. Najmenej štyri ďalšie osoby utrpeli zranenia, liečia ich v nemocnici. Požiare sú v indických slumoch pomerne bežné. Často ich zapríčiňuje nepovolené elektrické vedenie a obyvatelia slumov, ktorí zvyknú variť na otvorenom ohni v blízkosti odpadkov a plastov. V júni pohltil požiar v Naí Dillí vyše 100 chatrčí a zničil ich vnútrajšok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona