Tragédia v Hurbanove: Opitý poľovník zabíjal v bare, napokon spáchal samovraždu

NETKY.SK • 8 December 2017, 08:14 • 2 min
Tragédia v Hurbanove: Opitý poľovník zabíjal v bare, napokon spáchal samovraždu

BRATISLAVA/HURBANOVO - Čašníka, ktorú dnes v noci v hurbanovskom bare postrelil 61-ročný muž, je v kritickom, no stabilizovanom stave.

slovakia

left justify in out

Útočník strieľal pol hodinu po polnoci. Zastrelil 29-ročného muža a potom spáchal samovraždu. Podľa informácií, ktoré polícia zverejnila na svojej facebookovej stránke, opitého poľovníka vykázal z podniku majiteľ, políciu nevolal. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, nahnevaný muž sa premiestnil do iného podniku a odtiaľ odišiel pravdepodobne taxíkom domov do blízkej obce.

 

Zobral si dve zo šiestich legálne držaných zbraní, opitý nasadol do svojho auta, havaroval a do baru, vzdialeného asi dva kilometre pokračoval peši. V bare začal strieľať po 21-ročnej čašníčke, ktorú bránil jej 29-ročný priateľ. Muž ho najskôr dlhou zbraňou postrelil do nohy a následne strelil krátkou zbraňou do hlavy. Mladý muž zomrel. Páchateľ si následne strelil do hlavy. Mladú ženu previezli do bratislavskej nemocnice. Ako dodala Čuháková, na mieste doteraz prebiehajú neodkladné procesné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies