Tragédia v bratislavskom paneláku: Žena (†83) kvôli zapálenej cigarete uhorela vo svojom byte

NETKY.SK • 14 Október 2013, 07:46 • 2 min
Tragédia v bratislavskom paneláku: Žena (†83) kvôli zapálenej cigarete uhorela vo svojom byte

BRATISLAVA - V jednom z prízemných bytov na Gabčíkovej ulici v Bratislave v nedeľu (13. 10.) podvečer horelo. Požiar si vyžiadal jeden ľudský život, v byte, sediac v kresle, zomrela 83-ročná žena. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Polícia prijala oznámenie o požiari o 18.15 h a na miesto sa okrem policajných hliadok dostavili aj hasiči so záchranármi. "Po otvorení bytu vzniknutý požiar hasiči okamžite uhasili a odvetrali," priblížila. Na mieste záchranné zložky zistili, že v byte sa v čase nešťastia nachádzala aj staršia žena. "Následkom požiaru utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," podotkla hovorkyňa.

Podľa vyjadrenia zisťovateľa príčin požiaru horieť malo začať pravdepodobne následkom vznietenia kresla od zapálenej cigarety, uviedla hovorkyňa. Ostatní obyvatelia bytového domu ujmu na zdraví či živote podľa Kurucovej neutrpeli. "Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies