Tragédia v Bratislave: Muž si pokľakol ku koľajisku, zrazila ho električka

NETKY.SK • 17 Január 2017, 12:52 • 2 min
Tragédia v Bratislave: Muž si pokľakol ku koľajisku, zrazila ho električka

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti úmrtia neznámeho muža v električkovom koľajisku. K dopravnej nehode, pri ktorej muža zrazila električka č. 4, došlo v pondelok (16. 1.) okolo 23.30 h v blízkosti zastávky Damborského v mestskej časti Dúbravka. TASR o tom dnes informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Vodič prechádzal v smere zo Zlatých pieskov do Dúbravky. V blízkosti električkovej zastávky Damborského si mala podľa doterajších informácií k električkovému koľajisku pokľaknúť osoba mužského pohlavia v čiernom odeve," uviedla Mihalíková. Napriek tomu, že ihneď po spozorovaní muža v koľajisku začal brzdiť, nedokázal zrážke zabrániť. Muž na mieste zraneniam podľahol, ohliadajúci lekár nariadil vykonať pitvu.

 

"Poverený príslušník policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila Mihalíková s tým, že ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona