Tragédia v Belgicku, pri požiari domu zahynuli dve malé deti

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:46 • 2 min
Tragédia v Belgicku, pri požiari domu zahynuli dve malé deti

BRUSEL - Dve malé dievčatá zomreli po požiari domu, ktorý sa rozhorel dnes nadránom v belgickom meste Mons. Informovala o tom tlačová agentúra Belga. Dievčatá mali tri a päť rokov, napísal denník La Derniere Heure.

slovakia

left justify in out

Hasičov privolali k horiacemu domu približne o 2.30 h, pričom im nahlásili, že plamene uväznili v izbe dve dievčatá. Z domu sa dvíhal k oblohe stĺpec dymu, opisovali situáciu miestne médiá.

 

"Malé dievčatá spali vo svojej izbe na poschodí a dvere boli z bezpečnostných dôvodov zatvorené," uviedol podľa agentúry Belga miestny policajný komisár Philippe Borza.

 

Hasiči dievčatá vyslobodili, ale do nemocnice ich priviezli v kritickom stave, na čo obe zomreli, napísala agentúra DPA.

 

Dievčatá žili s matkou a starou matkou, ktoré obe po požiari hospitalizovali, keďže sa nadýchali dymu. Nie sú však v ohrození života, dodal Borza.

 

Podľa citovaného komisára vo veci požiaru prebieha vyšetrovanie a jeho príčina zatiaľ nie je známa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies