Tragédia pri Seredi: Posádku, ktorá ušla z miesta nehody, už obvinili

NETKY.SK • 22 Október 2015, 14:58 • 2 min
Tragédia pri Seredi: Posádku, ktorá ušla z miesta nehody, už obvinili

BRATISLAVA/TRNAVA - V prípade nedeľňajšej tragickej nehody na R1 pri Seredi, po ktorej ušla posádka jedného z vozidiel, už padli obvinenia.

slovakia

left justify in out

Je možné, že pri tragédii svoju úlohu zohral aj alkohol. Z usmrtenia, ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci vyšetrovateľka obvinila 36-ročného vodiča Martina F. zo Šintavy, jeho 24-ročná spolujazdkyňa Nikola a 21-ročný spolujazdec čelia obvineniu z neposkytnutia pomoci. Šintavan na Audi RS6 hodinu pred polnocou zozadu narazil do Renaultu Dacia Duster. Podľa doterajších zistení mohol šoférovať pod vplyvom alkoholu, to polícia stále vyšetruje.


Zrážku päťdesiatdvaročný Rakúšan na Renaulte Dacia Duster neprežil, jeho 40-ročnú spolujazdkyňu z okresu Nitra hospitalizovali v galantskej nemocnici. Posádka Audi z miesta ušla. Najmladší z obvinených sa krátko po nehode prihlásil na polícii, vodič s mladou ženou prišli na policajné oddelenie v utorok s advokátom. Cesta bola po nehode šesť hodín neprejazdná, doprava bola odklonená cez Sereď. Vodičovi za usmrtenie závažnejším spôsobom a pod vplyvom návykovej látky hrozí trest na štyri až 10 rokov. Ostatným dvom až tri roky. Vyšetrovateľka zároveň spracovala návrh na väzobné stíhanie vodiča, ktorý do rozhodnutia súdu zostava v policajnej cele. Okolnosti nehody polícia stále vyšetruje.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies