Tragédia pri požiari domu na Madagaskare: Zahynulo 38 ľudí vrátane 16 detí

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 08:23 • 2 min
Tragédia pri požiari domu na Madagaskare: Zahynulo 38 ľudí vrátane 16 detí

ANTANANARIVO - Pri požiari domu na Madagaskare zahynulo počas rodinnej oslavy 38 ľudí vrátane 16 detí, informovala dnes tamojšia polícia.

slovakia

left justify in out

Plamene zachvátili trojposchodovú budovu so slamenou strechou priamo počas oslavy zo soboty na nedeľu. Požiar vypukol v blízkosti miesta na prípravu jedla a polícia ho bude vyšetrovať ako nehodu. Nešťastie sa stalo v odľahlej horskej dedine Mangidy v okrese Ikalamavony.

 

Spravodajská stanica BBC s odvolaním sa na madagaskarské média napísala, že v dome sa v čase tragédie nachádzalo 39 ľudí. Ako jediný vyviazol so zraneniami 14-ročný chlapec.

 

Prítomné deti boli vo veku štyri až 14 rokov, spresnila agentúra DPA s tým, že obete boli príslušníkmi jednej rodiny. Svedkovia uviedli, že plamene boli silné aj pre vietor a rýchlo sa rozšírili po celom dome.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies