Tragédia pri Piešťanoch: Výbuch v dome v Sokolovciach má jednu obeť

NETKY.SK • 16 Október 2016, 10:50 • 2 min
Tragédia pri Piešťanoch: Výbuch v dome v Sokolovciach má jednu obeť

BRATISLAVA - Jedného mŕtveho a dvoch ťažko zranených si v sobotu večer vyžiadal výbuch propán-butánovej fľaše v prístavbe k rodinnému domu v Sokolovciach (okr. Piešťany).

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, v miestnosti sa v čase nešťastia okolo 23:20 nachádzali tri osoby. O život prišiel 29-ročný Daniel z Piešťan, 35-ročný muž a 25-ročná žena z okresu Nové Mesto nad Váhom utrpeli ťažké zranenia. Výbuch tiež spôsobil značné poškodenie budovy, má narušenú statiku a hrozí zrútenie stropu. Na mieste výbuchu sú aj experti z Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru SR, ktorí vyhodnocujú zaistené stopy a zisťujú presnú príčinu nešťastia. Fľaša však podľa Kredatusovej explodovala pravdepodobne v dôsledku neodbornej manipulácie. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies