Tragédia: Opitý pri nehode 'zabil' kamaráta, ľahol si pod vlak!

NETKY.SK • 3 Január 2014, 12:05 • 2 min
Tragédia: Opitý pri nehode 'zabil' kamaráta, ľahol si pod vlak!

PÚCHOV - Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala len pár hodín po príchode Nového roku v obci Záriečie v Púchovskom okrese, má ďalšiu tragickú dohru.

slovakia

left justify in out

Šestnásťročný mladík, ktorý pod vplyvom alkoholu spôsobil smrť svojho o rok staršieho kamaráta, si vo štvrtok v noci ľahol pod vlak.

Tínedžer na Nový rok sadol opitý a bez vodičského oprávnenia za volant Fabie a krátko pred 04:00 havaroval. "Vodič s autom pravdepodobne dostal šmyk narazil do obrubníka a odtiaľ auto odhodilo do betónového plota," opísal pravdepodobný začiatok nehody trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička. Auto sa potom prevrátilo a vrazilo ešte aj do druhého plota.

Pri nehode zomrel 17-ročný spolujazdec, ktorý vyletel z auta. Vodič a ďalší 19-ročný spolujazdec sa pri nehode ľahko zranili. Mladíkovi, ktorý auto šoféroval policajti namerali 0,83 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,73 promile alkoholu v krvi. Vo štvrtok v noci v katastri Lysej pod Makytou v okrese Púchov zomrel pod kolesami vlaku. Tragédiu polícia vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies