Tragédia na železničnom priecestí: Pri zrážke vlaku s autom vyhasol ďalší ľudský život

NETKY.SK • 18 Január 2016, 12:20 • 2 min
Tragédia na železničnom priecestí: Pri zrážke vlaku s autom vyhasol ďalší ľudský život

BRATISLAVA - Na železničných priecestiach došlo v druhom januárovom týždni k dvom zrážkam vlaku s motorovým vozidlom. Jedna zo zrážok sa skončila tragicky.

slovakia

left justify in out

"Prípad sa stal na trati Rybany – Bánovce nad Bebravou, zraneniam podľahol vodič osobného auta, ktoré sa na tomto mieste zrazilo s vlakom," informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková. V druhom prípade sa zrážka odohrala na železničnom priecestí v Nižnej. "Pri tejto udalosti došlo k ľahkému zraneniu spolujazdca v aute," uviedla hovorkyňa. Pracovníci ŽSR počas minulého týždňa riešili aj 16 prípadov zrážok vlaku so zverou.

 

Komplikácie na železničných tratiach spôsobovali v priebehu druhého januárového týždňa aj mrazy. Na viacerých miestach narušili plynulosť dopravy. "V úseku Vyšné Hágy – Štrbské Pleso sme zaznamenali na trakčnom vedení námrazu, v Strážskom a v Úpore sa vyskytoval sneh vo výhybke," vysvetlila dôvody obmedzení hovorkyňa ŽSR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies