Tragédia na východnom Slovensku: V sutinách starej budovy zahynul 13-ročný chlapec

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 16:49 • 2 min
Tragédia na východnom Slovensku: V sutinách starej budovy zahynul 13-ročný chlapec

PREŠOV – Iba 13-ročný chlapec dnes popoludní zomrel po tom, čo ho zavalil múr v priestoroch bývalej ošipárne v obci Kojatická dolina (okres Prešov).

slovakia

left justify in out

Tragédia sa stala v starej budove, kde údajne deti z miestnej osady zvyknú rozoberať skelet konštrukcie, čím podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru mohlo dôjsť k jej zrúteniu.

 

Chlapca spod sutín vyťahovalo sedem hasičov z Prešova s dvomi kusmi technicky. Po vytiahnutí už však nejavil známky života. „Chlapec utrpel mnohopočetné zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedol pre agentúru SITA hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

 

Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár a policajné zložky, ktoré budú zisťovať príčiny a prípadné zavinenie iných osôb. „Okolnosti prípadu budú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Migaľová. Vo veci bude začaté aj trestné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona