Tragédia na sídlisku v Lučenci: Pád mladej ženy z okna je záhadou!

NETKY.SK • 21 Február 2014, 10:25 • 2 min
Tragédia na sídlisku v Lučenci: Pád mladej ženy z okna je záhadou!

LUČENEC - Po páde zo siedmeho poschodia zomrela vo štvrtok 20. februára večer v Lučenci mladá žena. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Petra Vašková, prípad už vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Z bytu na siedmom poschodí na Sídlisku Rúbanisko v Lučenci vypadla 23-ročná Denisa. "Lekár z rýchlej zdravotníckej pomoci po príchode na miesto konštatoval smrť tejto mladej ženy. Súdny lekár nariadil vykonať súdnu pitvu. Vyšetrovateľ začal v súvislosti s udalosťou trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. O ďalšom postupe vo vyšetrovaní sa rozhodne po vykonaní ďalších procesných úkonov, vyhodnotení zaistených stôp, ako aj po odborných vyjadreniach znalcov z odboru zdravotníctva. Akékoľvek bližšie okolnosti pádu mladej ženy z okna sú momentálne predmetom ďalšieho vyšetrovania a skúmania," dodala Vašková.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona