Tragédia na Floride: V rozhorúčenom aute zomrelo baťoľa, budúci mesiac by malo narodeniny

NETKY.SK • 17 Júl 2017, 15:08 • 2 min
Tragédia na Floride: V rozhorúčenom aute zomrelo baťoľa, budúci mesiac by malo narodeniny

DELRAY BEACH - Smrť batoľaťa z amerického štátu Florida, ktoré zostalo v sobotu 15. júla uväznené v rozhorúčenom aute, bola podľa názoru vyšetrovateľov nehoda.

slovakia

left justify in out

Miestne médiá dnes uviedli, že Khaydena Sainta Sauveura našli v sobotu v bezvedomí na zadnom sedadle BMW patriaceho jeho otcovi. Auto bolo zaparkované pred domom rodiny v meste Delray Beach na Floride.

 

Členovia rodiny uviedli vyšetrovateľom, že nevedia, ako dlho bol chlapec vo vozidle. Na budúci mesiac by mal dva roky. Policajná hovorkyňa Dani Moschellová povedala médiám, že vyšetrovanie stále prebieha.

 

Policajti našli dieťa v aute a začali mu poskytovať kardiopulmonárnu resuscitáciu, ale krátko po prevoze do nemocnice zomrelo. Detektívi uviedli, že dieťa bolo v aute zrejme celé hodiny. Teploty na juhu Floridy dosahovali v sobotu 32 až 37 stupňov Celzia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies