Tragédia na Filipínach: VIDEO Pri požiari obchodného domu zahynulo 37 ľudí

NETKY.SK • 24 December 2017, 09:24 • 2 min
Tragédia na Filipínach: VIDEO Pri požiari obchodného domu zahynulo 37 ľudí

MANILA - Najmenej 37 ľudí pravdepodobne zahynulo pri požiari obchodného domu, ku ktorému došlo v sobotu v meste Davao na juhu Filipín. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Požiar obchodného domu NCCC v Davau, ležiacom približne 1000 kilometrov južne od filipínskej metropoly Manila, vypukol v sobotu na treťom poschodí v oddelení nábytku krátko po otvorení a rýchlo pohltil celú štvorposchodovú budovu.

 

 

Podľa starostky mesta Davao Sary Duterteovej väčšina osôb, ktoré požiar s najväčšou pravdepodobnosťou neprežili, sú zamestnanci outsourcingovej spoločnosti SSI Philippines. Tí sa v čase jeho vypuknutia nachádzali na štvrtom poschodí budovy a nemali šancu uniknúť.

 

"Doposiaľ bolo objavené jedno telo. Vzhľadom na hustý dym a žiar je nepravdepodobné, že niekto prežil. Oheň je pod kontrolou, avšak zatiaľ nie je úplne uhasený," povedala starostka.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona