Tragédia na bejzbale: Mladý chlapec († 9) zomrel po zásahu lopty

NETKY.SK • 4 August 2015, 15:04 • 2 min
Tragédia na bejzbale: Mladý chlapec († 9) zomrel po zásahu lopty

WICHITA - Deväťročný Kaiser Carlile utrpel fatálne zranenia počas druhej zmeny sobotňajšieho zápasu nižšej bejzbalovej súťaže NBC v americkej Wichite.

slovakia

left justify in out

Malý nadšenec pomáhal ako zberač pálok a iných propriet pre kansaské mužstvo Liberal Bee Jays, ktorý hralo s tímom San Diego Waves. Úlohu, žiaľ, plnil natoľko entuziasticky, že vbehol do "tieňovej" rozcvičkovej rany jednému z hráčov na kraji plochy.

 

 

Napriek ochrane prilbou utrpel Kaiser natoľko vážne zranenia hlavy, že lekárom sa nepodarilo zachrániť jeho život. Nie je jasné, či dostal zásah do nekrytej časti, povedal pre USA Today zdravotník Mark Goldfeder, ktorý bol na mieste nehody a okamžite začal s prvou pomocou. Chlapec v nedeľu zomrel. 

"S vedomím jeho rodičov v hlbokom zármutku a so zlomenými srdcami dávame na známosť, že Kaiser Carlile dnes podvečer skonal," uvádza sa na facebookovom konte Liberal Bee Jays. 

 

"Ťažko sa rozpamätať na deň, ktorý by bol tmavší. Niekedy život nedáva zmysel a tento prípad to nezabudnuteľne potvrdzuje," znelo stanovisko šéfa NBC Kevina Jenksa. Organizácia v reakcii na tragédiu zakázala prítomnosť "batboyov" a "batgirls" na ihrisku na zvyšok svojej World Series.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies