Tragédia: Emma trpela popôrodnou depresiou, ľahla si pod vlak!

NETKY.SK • 15 November 2013, 16:21 • 2 min
Tragédia: Emma trpela popôrodnou depresiou, ľahla si pod vlak!

WATCHFIELD – Obrovská tragédia! Mladá matka Emma Cadywouldová (32) sa rozhodla ukončiť svoj život, napriek tomu, že iba pred pol rokom porodila syna Harrisona.

slovakia

left justify in out

Cadywouldová trpela silnou popôrodnou depresiou a takisto bola úplne vyčerpaná, pretože jej syn ju za noc zobudil aj 20-krát.  Ľudia z jej okolia vrátane jej manžela Stevea o jej psychickom stave vedeli a Emmu veľmi podporovali.

Emms, ako mladú mamičku prezývali, sa však rozhodla, že predčasne ukončí svoj život. Sadla do auta vo svojom rodnom meste Watchfield a išla asi päť kilometrov smerom na mesto Swindon a zastavila neďaleko koľajiska. Potom si ľahľa na koľajnice a čakala na vlak. Ten ju zrámoval v rýchlosti 160 km/h.

Vodič vlaku si myslel, že prešiel jeleňa a tak pokračoval až do konečnej stanice. Tam inšpektori na nehody potvrdili zrážku s človekom.

Emma po sebe zanechala šesťmesačného chlapčeka Harrisona a manžela Stevea, ktorý pracuje ako vojak.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona