Tradičná prvomájová cigánska pečienka

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 13:00 • 2 min
Tradičná prvomájová cigánska pečienka

Suroviny pre 4 osoby: 800 g bravčovej krkovičky, soľ, mleté čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, 2 dcl mlieka, masť na vyprážanie,

slovakia

left justify in out

Príprava:

 

Bravčovú krkovičku nakrájame na 4 rezne, naklepeme, osolíme, posypeme mletým čiernym korením a potrieme prelisovaným cesnakom. Preložíme do uzatvárajúcej nádoby, zalejeme mliekom a necháme cez noc odstáť v chlade. Potom ju vyberieme, necháme trošku odtiecť od mlieka  a vyprážame pomaly z oboch strán na masti. Podávame v žemli ktorú sme rozkrojili a potreli horčicou.

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies