Trabzonspor získal po Maloudovi aj Bosingwu

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 15:00 • 2 min
Trabzonspor získal po Maloudovi aj Bosingwu

TRABZON - Portugalský futbalový obranca José Bosingwa bude pokračovať v kariére v tureckom klube Trabzonspor. Informoval o tom portál footballaustralia.com.au.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného pravého beka, ktorý naposledy pôsobil v londýnskom Queens Park Rangers, by malo vedenie nového zamestnávateľa predstaviť médiám a fanúšikom v pondelok spoločne s inou letnou akvizíciou, francúzskym krídelníkom Florentom Maloudom. Rodák z africkej krajiny Zair Bosingwa si v rokoch 2008 - 2012 obliekal dres anglického FC Chelsea, o tri roky starší Malouda bol člen kádra Londýnčanov šesť rokov (2007 - 2013).

Trabzonspor, klub zo severovýchodu Turecka, je šesťnásobným národným majstrom a v uplynulom ročníku sa prebojoval do finále pohára. V najvyššej domácej súťaži skončil na deviatom mieste. V tíme pôsobí aj slovenský stredopoliar Marek Sapara. Iný slovenský reprezentant, obranca Marek Čech, opustil podľa víkendových informácií viacerých tureckých portálov a SkySports po ústnej dohode káder klubu z mesta Trabzon a nenaplní zostávajúci rok kontraktu. Dôvodom je podľa SkySports nové pravidlo o počte legionárov v jednom mužstve v rámci tureckej najvyššej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona