Trabzonspor za útok na rozhodcu s pokutou 280 000 eur a 4 zápasy bez divákov

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 19:14 • 2 min
Trabzonspor za útok na rozhodcu s pokutou 280 000 eur a 4 zápasy bez divákov

ANKARA - Turecký prvoligový futbalový klub Trabzonspor dostal v utorok od disciplinárky národnej federácie TFF pokutu 915 000 lír (v prepočte približne 280 000 eur) a odohrá štyri domáce zápasy bez divákov. Informáciu priniesol napríklad web Habertürk.

slovakia

left justify in out

Dvanásty tím tabuľky Süper Lig bude pykať za incident, ktorý sa udial 24. apríla počas duelu 30. kola najvyššej dlhodobej súťaže v krajine polmesiaca proti Fenerbahce Istanbul.

 

Hostia viedli 4:0 a v 89. min hlavný arbiter Bülent Yildirim prerušil stretnutie, keď jeden z priaznivcov Trabzonsporu neuniesol nepriaznivý vývoj, vbehol na ihrisko a napadol a kopal asistenta rozhodcu Volkana Bayarslana. Usporiadatelia, polícia a dokonca domáci brankár Onur Kivrak pribehli arbitrovi na pomoc pred tým, než obe mužstvá definitívne zamierili do kabín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies