Trabzonspor sa zaujíma o Weissa ml.

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 16:29 • 2 min
Trabzonspor sa zaujíma o Weissa ml.

BRATISLAVA - Matúš Bero z AS Trenčín nie je jediným slovenským futbalistom, ktorého turecké médiá v ostatnom čase spájajú s Trabzonsporom: pridal sa k nemu Vladimír Weiss ml. z katarskej Al-Gharafy. Možné nové pôsobisko 26-ročného krídelníka načrtli napríklad trabzonhabercisi.com a Lig TV.

slovakia

left justify in out

Weiss junior prestúpil k terajšiemu zamestnávateľovi vo februári 2016 z konkurenčného tímu Lekhwiya SC, podpísal kontrakt na 4,5 roka. Bratislavský rodák Weiss v minulosti hájil farby gréckeho Olympiakosu Pireus a talianskej Pescary. V začiatkoch seniorskej kariéry ešte ako kmeňový hráč anglického Manchestru City, ktorého akadémiu navštevoval, hosťoval v ďalšom anglickom klube Bolton Wanderers, v škótskom Glasgowe Rangers a španielskom Espanyole Barcelona.

Weiss junior je momentálne s reprezentáciou SR na majstrovstvách Európy vo Francúzsku. Agent Karol Csontó zo zastupiteľskej agentúry Stars and Friends čerstvo podľa Nového Času povedal, že u Weissa je možná zmena dresu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona