Trabantisti zo šiestich krajín sa stretnú na Sĺňave

NETKY.SK • 30 Júl 2012, 11:31 • 2 min
Trabantisti zo šiestich krajín sa stretnú na Sĺňave

Trabantisti zo šiestich krajín sa stretnú na Sĺňave - Zaujímavosti Majitelia trabantov zo šiestich krajín Európy sa v sobotu 4. augusta stretnú v Piešťanoch na 11.

slovakia

left justify in out

img

Majitelia trabantov zo šiestich krajín Európy sa v sobotu 4. augusta stretnú v Piešťanoch na 11. ročníku celoslovenského zrazu Trabantistov. V kempe Pullmann Sĺňava II sa stretnú vyznávači východonemeckého dvojtaktného vozidla zo Slovenska, Českej  republiky, Maďarska, Poľska, Nemecka a Rakúska. V dopoludňajších hodinách sa trabanty a ich majitelia predvedú v rôznych súťažiach, presne na poludnie vyrazia na atraktívnu spanilú jazdu na hrad Beckov. Popoludní sa opäť presunú do Piešťan, kde večer vystavia svoje vozidlá pred Domom umenia. „Podujatie vyvrcholí v kempe vyhlásením výsledkov súťaží, anketou TOP 601 a zábavou Trabantistov,“ informovala Ivana Beniaková z organizačného výboru podujatia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies