Touroperátori európskej časti Ruska spoznávajú turistické ciele regiónu V4

NETKY.SK • 3 November 2010, 08:25 • 2 min
Touroperátori európskej časti Ruska spoznávajú turistické ciele regiónu V4

Touroperátori európskej časti Ruska spoznávajú turistické ciele regiónu V4

slovakia

left justify in out

Skupina touroperátorov z európskej časti Ruskej federácie spoznáva turistické ciele krajín Vyšehradskej štvorky (V4). Deväťdňovú infocestu pre nich a vybraných novinárov pripravila Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Hostia z oblasti Uralu, Sibíri a Ďalekého Východu už absolvovali (30.10.) pobyt v Maďarsku a od 31. októbra sú na návšteve východného Slovenska.
      Podľa avizovaného programu si hostia na Slovensku už prezreli Košice ako dejisko Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011 a ako Európske hlavné mesto kultúry 2013. Touroperátorom a novinárom pracovníci SACR predstavia aj vybrané lyžiarske strediská Štrbské Pleso, Jasná Nízke Tatry a Plejsy a ponuku týchto turistických stredísk na zimnú sezónu 2010/2011. Z historických UNESCO pamiatok na východe Slovenska navštívia stredoveký Spišský hrad a historické mesto Levoču. Slovenský večer s tradičnou národnou gastronómiou zažijú ruskí touroperátori a novinári v Nízkych Tatrách.
      Po Slovensku preberá štafetu Poľsko 3. novembra a zavŕšenie infocesty je naplánované v Česku 7. novembra, informovala SACR.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona