Tour de Hrôza pre Froomea, Brit sa stal aktérom ďalšieho nepríjemného incidentu

NETKY.SK • 26 Júl 2018, 14:07 • 2 min
Tour de Hrôza pre Froomea, Brit sa stal aktérom ďalšieho nepríjemného incidentu

Paríž - Britského cyklistu Christophera Froomea si v stredajšej náročnej 17. etape Tour de France miestna polícia pomýlila s fanúšikom. Po tom, ako člen tímu Sky zaostal v stúpaní na Col du Portet a výrazne zhoršil svoje vyhliadky na piate celkové víťazstvo, prišlo pri zjazde k incidentu s políciou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Froome si na dres navliekol čierny pršiplášť, ktorý dokonale zmiatol príslušníka polície. Ten chcel Froomea zastaviť, pričom nechtiac spôsobil kolíziu. Podľa informácií z tímu vyviazol Froome bez zranení.

 

Incident sa odohral len deň po tom, ako polícia použila slzný plyn na protestujúcich farmárov, pričom nechtiac zasiahla skupinku jazdcov, v ktorej bol aj Froome. Aj napriek tomu, že Brita pred začiatkom pretekov zbavili obvinení z dopingu, je pod tlakom zo strany fanúšikov. Ti sa ho podľa jeho slov dokonca snažia zhodiť z bicykla. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona