Tour de France: Lídrami Kaťuše Kristoff a Rodríguez

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 17:11 • 2 min
Tour de France: Lídrami Kaťuše Kristoff a Rodríguez

BRATISLAVA - Lídrami tímu Kaťuša na blížiacich sa cyklistických pretekoch Tour de France (2. - 24. júla) budú podľa očakávania nórsky šprintér Alexander Kristoff a španielsky vrchár Joaquim Rodríguez.

slovakia

left justify in out

Okrem nich figurujú v deväťčlennom ruskom zoskupení pre najslávnejšie cyklistické podujatie na svete aj Ilnur Zakarin, Alberto Losada, Michael Mörköv, Jürgen van den Broeck, Marco Haller, Ángel Vicioso a Jacopo Guarnieri. Dvadsaťosemročný rodák z Osla Kristoff je víťazom dvoch etáp na Tour zo sezóny 2014, v koncovkách mu budú pomáhať Guarnieri, Mörköv a Haller.

 

Rodríguez sa postaví na štart už svojej piatej Tour de France, v kopcoch bude mať oporu v Zakarinovi, Van den Broeckovi, Losadovi a Viciosovi. Informoval server Cyclingnews.

Nominácia tímu Kaťuša na Tour de France: Alexander Kristoff, Joaquim Rodríguez, Ilnur Zakarin, Alberto Losada, Michael Mörköv, Jürgen van den Broeck, Marco Haller, Ángel Vicioso, Jacopo Guarnieri


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies