Tottiho štart proti Cagliari je ohrozený

NETKY.SK • 7 Február 2015, 17:32 • 2 min
Tottiho štart proti Cagliari je ohrozený

RÍM - Kapitán talianskeho futbalového mužstva AS Rím Francesco Totti bojuje s príznakmi chrípky a jeho štart v nedeľňajšom stretnutí Serie A proti Cagliari je ohrozený.

slovakia

left justify in out

Na predzápasovej tlačovej konferencií tréner Rimanov Rudi Garcia potvrdil, že 38-ročný Totti trénoval individuálne a zatiaľ nedokázal povedať, či v nedeľu nastúpi. Ak by sa Tottiho zdravotný stav nezlepšil, pridal by sa do zoznamu absentérov k zraneným spoluhráčom Victorovi Ibarbovi a Kevinovi Strootmanovi. 

 

Ibarbo už mal v minulosti problémy s ľavým lýtkom, podobné zranenie utrpel v utorňajšom zápase Talianskeho pohára proti Florencii, tentoraz však na druhej nohe. Čaká ho návšteva špecialistu v Barcelone. 

 

AS Rím sa napriek početným zraneniam pokúsi v 22. kole Serie A zdolať Cagliari a zmenšiť tak sedembodový náskok Juventusu, ktorý je na čele tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies