Tottenham stratil proti Stoke City vyhratý zápas, Lloris: Frustrujúce

NETKY.SK • 18 August 2015, 12:28 • 2 min
Tottenham stratil proti Stoke City vyhratý zápas, Lloris: Frustrujúce

LONDÝN - Francúzsky brankár Hugo Lloris odchytal v anglickej futbalovej Premier League už stovku zápasov. Jubilejný stý duel absolvoval v sobotu proti Stoke City, no veľa radosti mu nepriniesol, keďže jeho Tottenham Hotspur prišiel o dvojgólový náskok a napokon iba remizoval 2:2.

slovakia

left justify in out

"Sedemdesiat minút sme hrali veľmi dobre, preto cítime z konečného výsledku frustráciu. Viedli sme 2:0 a mali sme zápas doviesť do víťazného konca, spravili sme však chyby v obrane a tvrdo za ne zaplatili," vyhlásil Lloris, ktorý pôsobí na White Hart Lane od roku 2012. Predtým chytal vo svojej vlasti za Olympique Lyon a OGC Nice.

 

Tottenham má po dvoch kolách na konte chudobný bod, v ligovej ouvertúre totiž prehral s Manchestrom United 0:1. V sobotu sa "kohúti" predstavia na ihrisku Leicesteru City, ktorý v úvodných dvoch zápasoch bodoval naplno. "Je pred nami týždeň tvrdej práce. Musíme hodiť za hlavu zlý vstup do sezóny a myslieť na najbližší zápas s Leicesterom, do ktorého pôjdeme s cieľom bodovať naplno," dodal 28-ročný brankár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona