Tottenham sme prevalcovali, radoval sa Škrtel

NETKY.SK • 18 December 2013, 08:35 • 2 min
Tottenham sme prevalcovali, radoval sa Škrtel

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool presvedčivo zvíťazili v nedeľňajšom dueli 16. kola na ihrisku Tottenhamu Hotspur 5:0. Za "The Red" odohral celý zápas kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, ktorý si dal darček k svojim nedeľňajším 29. narodeninám.

slovakia

left justify in out

"Podali sme vynikajúci výkon. Strelili sme päť krásnych gólov a zaslúžene sme zvíťazili. Vedeli sme, že nás nečaká ľahký súper. Cestovali sme však na Tottenham s tým, že chceme vyhrať, čo sa nám aj podarilo. Takže sme veľmi spokojní," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku rodák z Handlovej.

Škrtel kraľoval v obrane a aj on mal veľkú zásluhu na tom, že "kohúti" sa počas celého stretnutia nedostali do vážnejšej príležitosti. "Na Tottenhame sa nikdy nehrá ľahko, ale spôsob, akým sme zvládli zápas, bol famózny. Domácich sme do ničoho nepustili a doslova sme ich prevalcovali," zhodnotil víťazstvo spokojný Škrtel. 

Skóre stretnutia otvoril v 18. min najlepší strelec Premier League Luis Suárez. Ešte do polčasovej prestávky zvýšil náskok hostí Henderson. Po faule domáceho Paulinha na Suáreza hral Liverpool v početnej prevahe. Tú využil v 75. min gólom Flanagana, o deväť minút neskôr pridal svoj druhý presný zásah v dueli Suárez. Na konečných 0:5 uzavrel v 89. min Sterling. 

Zverenci trénera Brendana Rodgersa sú v tabuľke najvyššej anglickej súťaže na druhom mieste, keď za vedúcim londýnskym Arsenalom zaostávajú o dva body. "Čaká nás teraz ďalší duel doma proti Cardiffu. Jednoznačne v ňom chceme vyhrať a potvrdiť tak úspech proti Tottenhamu," doplnil urastený stopér. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona