Tottenham sleduje ostrostrelca Rémyho z Marseille

NETKY.SK • 27 August 2012, 14:35 • 2 min
Tottenham sleduje ostrostrelca Rémyho z Marseille

Tottenham sleduje ostrostrelca Rémyho z Marseille - Futbal LONDÝN – Skauti Tottenhamu Hotspurs v nedeľu sledovali francúzskeho útočníka Loica Rémyho, keď v druhom polčase nastúpil ako striedajúci hráč v zápase Montpellier – Marseille (0 1). Ten bol najlep

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Skauti Tottenhamu Hotspurs v nedeľu sledovali francúzskeho útočníka Loica Rémyho, keď v druhom polčase nastúpil ako striedajúci hráč v zápase Montpellier – Marseille (0:1). Ten bol najlepším strelcom Marseille v uplynulých dvoch sezónach keď strelil 12 gólov v 29 zápasoch v minulej sezóne, respektíve 15 gólov v 31 zápasoch v sezóne 2010/11. Londýnsky klub počas leta opustilo mnoho hráčov a ďalší by ešte tento týždeň mali odísť, keď nový tréner André Villas-Boas začína budovať nový káder. Tréner potrebujem priviesť ešte minimálne jednéhoútočníka, keďže má zatiaľ k dispozícii iba dvoch, Jermaina defoa a Emmanuela Adebayora, ktorý po minuloročnom hosťovaní na White Hart Lane, prestúpil natrvalo.

Spurs ešte rokuje aj so Šachťorom Doneck ohľadne záložníka Willian. QPR chce obnoviť rokovania s Tottenhamom ohľadne hosťovania ich obrancu, Michaela Dawsona, ktorý však nechce opustiť White Hart Lane. Stoke naopak prehodnocuje ich záujem o hosťovanie Toma Huddlestona.

Tottenham má aj naďalej záujem o bývalého odchovanca Manchestru United, obrancu Ezekiela Fryersa, aj keď ten už sa dohodol s belgickým klubom Standard Liége a v januári by mal prestúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies