Tottenham sleduje mladíka Feyenoordu Rotterdam

NETKY.SK • 15 Október 2012, 19:29 • 2 min
Tottenham sleduje mladíka Feyenoordu Rotterdam

Tottenham sleduje mladíka Feyenoordu Rotterdam - Futbal LONDÝN - Tottenham jedným očkom sleduje mladého holandského reprezentanta Jordyho Clasieho, keďže André Villas-Boas sa v januári chystá posilňovať svoj tím. 21-ročný Clasie odohral minulý týždeň štvr

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham jedným očkom sleduje mladého holandského reprezentanta Jordyho Clasieho, keďže André Villas-Boas sa v januári chystá posilňovať svoj tím.

21-ročný Clasie odohral minulý týždeň štvrtok reprezentačný zápas do 21 rokov proti Slovensku (prehrali sme 0:2), ale stihol už odohrať aj dva zápasy sa reprezentáciu Holandska (proti Maďarsku a Turecku). Clasie hráva pravidelne aj v drese Feyenoordu, ktorý by ho v januári bol ochotný predať za sumu okolo 5 miliónov libier.

Klub zo severného Londýna má tiež záujem o záložníka Patricka Herrmanna, ktorého si Borussia Monchengladbach cení v prepočte na 7,5 milióna libier. Hviezda výberu Nemecka do 21 rokov má na svojom konte už 70 štartov a 11 gólov v drese bundesligového tímu a je považovaný za jedného z popredných európskych talentov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies