Tottenham skompletizoval prestup Wanyamu zo Southamptonu

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 09:14 • 2 min
Tottenham skompletizoval prestup Wanyamu zo Southamptonu

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur skompletizovalo prestup stredopoliara Victora Wanyamu, ktorý prichádza do londýnskeho tímu z konkurenčného Southamptonu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra DPA, kapitán kenskej reprezentácie podpísal s novým zamestnávateľom päťročnú zmluvu a na White Hart Lane by tak mal zostať až do roku 2021.

 

Dvadsaťštyriročný Wanyama priznal, že sa mu zo Southamptonu odchádzalo ťažko. "Je to pre mňa veľmi emotívny moment. Musím povedať zbohom klubu, ktorý mi dal šancu stať sa prvým Keňanom v Premier League. Nikdy nezabudnem na chvíle strávene v Southamptone, navždy si uchovám tento tím v mojom srdci," uviedol Wanyama pre webovú stránku "Saints". U "kohútov" sa tak opäť stretne s koučom Mauriciom Pochettinom, ktorý ho trénoval už v Southamptone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies