Tottenham: Sandro ukázal svoje zranenie. Sezóna pre neho končí

NETKY.SK • 18 Január 2013, 19:41 • 2 min
Tottenham: Sandro ukázal svoje zranenie. Sezóna pre neho končí

Tottenham Sandro ukázal svoje zranenie. Sezóna pre neho končí - Futbal LONDÝN – Stredopoliar Tottenhamu, Sandro, zverejnil svoje hrôzostrašné zranenie, ktoré mu ukončilo aktuálnu sezónu.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Stredopoliar Tottenhamu, Sandro, zverejnil svoje hrôzostrašné zranenie, ktoré mu ukončilo aktuálnu sezónu. Brazílčan utrpel zranenie kolena vo víkendovom zápase proti QPR (0:0) a v utorok sa podrobil operácii. Očakáva sa, že rekonvalescencia bude trvať minimálne šesť mesiacov.
Na sociálnej sieti Twitter Sandro zverejnil obrázok svojej nohy po operácii a pridal tento komentár:
"Prekonal som už mnoho prekážok... Toto je len jedna z ďalších."

Sandro bol jedným z kľúčových hráčov v tíme Tottenhamu, tréner André Villas-Boas však verí, že v kádri je dostatok kvalitných hráčov, ktorí dokážu zraneného stredopoliara zastúpiť.
Villas-Boas povedal: "Sandro bude mimo hru po zvyšok sezóny. Pri zranení ako je toto počítate s minimálne šiestimi mesiacmi. Myslím, že ako tím budeme v poriadku."

Po zranení sa však do hry vracia Scott Parker a prichádza v najlepšej chvíli. Čo sa týka Livermora a Huddlestona, tak klub počká až do konca januárového prestupového obdobia a potom sa rozhodne, či ich pustí na hosťovanie alebo nie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies