Tottenham sa premiestni na nový štadión najskôr v októbri

NETKY.SK • 14 August 2018, 10:20 • 2 min
Tottenham sa premiestni na nový štadión najskôr v októbri

Londýn - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur sa presunie na nový štadión najskôr koncom októbra. Londýnčania dúfali, že na novom White Hart Lane privítajú Liverpool už 15. septembra, ale krst nového stánku sa z bezpečnostných dôvodov musel odložiť.

slovakia

left justify in out

 

V pondelok vedenie klubu podľa agentúry DPA uviedlo, že nový štadión otvoria najskôr o dva až tri mesiace. "Najnovšie testy ukázali, že bezpečnosť štadióna ešte nie je na takej úrovni, aby sme ho mohli otvoriť," uvádza sa v stanovisku. Okrem spomínaného duelu s Liverpoolom preložili aj ďalšie plánované testovacie podujatia 27. augusta a 1. septembra.

Navyše zápas Premier League s Cardiffom a rovnako aj londýnsky duel v rámci profesionálnej ligy amerického futbalu (NFL) medzi Oakland Raiders a Seattle Seahawks sa uskutoční 6. októbra vo Wembley. "Chápeme, že to je pre držiteľov permanentiek a všetkých našich fanúšikov smutná informácia. Vážime si aj postoj nášho partnera NFL. Už na začiatku projektu sme vedeli, že výstavba bude náročná a preto žiadame všetkých o trpezlivosť," povedal prezident Tottenhamu Daniel Levy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies