Tottenham rozdrvil Liverpool 4:0, Škrtel videl červenú kartu

NETKY.SK • 19 September 2011, 16:48 • 2 min
Tottenham rozdrvil Liverpool 4:0, Škrtel videl červenú kartu

Tottenham rozdrvil Liverpool 4:0, Škrtel videl červenú kartu

slovakia

left justify in out

img

Obhajca titulu v najvyššej anglickej futbalovej lige Manchester United zdolal v nedeľňajšom zápase 5. kola na štadióne Old Trafford Chelsea Londýn 3:1. "Červení diabli" sa s bilanciou piatich víťazstiev v piatich zápasoch usadili na čele tabuľky. Na druhom mieste figuruje mestský rival City, ktorý remizoval vo Fulhame 2:2.
Tottenham Hotspur zvíťazil nad Liverpoolom vysoko 4:0. Hostia navyše dohrávali stretnutie s deviatimi hráčmi, keď museli po červených kartách predčasne pod sprchy Charlie Adam a slovenský stopér Martin Škrtel.
Na White Hart Lane otvoril skóre už v 7. minúte chorvátsky reprezentant Luka Modrič, ešte pred koncom polčasu odchádzal z ihriska škótsky stredopoliar Adam. V 63. minúte ho nasledoval Škrtel, ktorý hral na pravej strane obrany. Červenú kartu videl po faule na Garetha Balea, prvú žltú mu rozhodca udelil v 36. minúte za faul na rovnakého hráča. Potom začala kanonáda domácich. Na 2:0 zvýšil v 66. minúte Jermaine Defoe a hneď dva presné zásahy zaznamenal v domácej premiére Emmanuel Adebayor.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona