Tottenham prišiel o Ligu majstrov a Real Madrid okamžite prejavil záujem o Modriča

NETKY.SK • 21 Máj 2012, 09:34 • 2 min
Tottenham prišiel o Ligu majstrov a Real Madrid okamžite prejavil záujem o Modriča

Tottenham prišiel o Ligu majstrov a Real Madrid okamžite prejavil záujem o Modriča - Futbal MADRID - Real Madrid chce využiť situáciu Tottenhamu, ktorý bude chýbať v budúcoročnej Lige majstrov, keď chystá ponuku za Luku Modriča. Španielsky majster údajne

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Real Madrid chce využiť situáciu Tottenhamu, ktorý bude chýbať v budúcoročnej Lige majstrov, keď chystá ponuku za Luku Modriča.

Španielsky majster údajne pripravuje ponuku vo výške 25 miliónov libier za chorvátsku hviezdu.

Madrid chce financovať tento prestup predajom Kaká do Paríža Saint-Germain.

Spurs vlani v lete odmietli £40 miliónovú ponuku Chelsea za Modriča, ale znova budú čeliť ponukám v snahe udržať si ho aj naďalej.

Londýnsky klub prišiel o miesto v Lige majstrov v budúcej sezóne, keď v sobotu Chelsea porazila Bayern Mníchov vo finále aktuálneho ročníka LM.
A keďže tím Roberta Di Mattea neskončil v prvej štvorke v tabuľke Premier League, posledné miesto v kráľovskej súťaži Európy patrí aj tak práve im.

Tottenham si cení Modriča na viac ako 30 miliónov libier, avšak podľa denníka The Sun, je Madrid pripravený ponúknuť Lassana Diarru v čiastočnej výmene.

Modrič sa bude rozhodovať o svojej budúcnosti až po Euro 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies