Tottenham prišiel o ďalšieho kandidáta na trénera, Rangnick sa pripojil Houllierovi v Salzburgu

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 14:36 • 2 min
Tottenham prišiel o ďalšieho kandidáta na trénera, Rangnick sa pripojil Houllierovi v Salzburgu

Tottenham prišiel o ďalšieho kandidáta na trénera, Rangnick sa pripojil Houllierovi v Salzburgu - Futbal SALZBURG - Bývalý tréner Schalke, Ralph Rangnick, nenahradí Harryho Redknappa v Tottenhame, nakoľko sa pripojil k Gérardovi Houllierovi v novovybudova

slovakia

left justify in out

imgSALZBURG - Bývalý tréner Schalke, Ralph Rangnick, nenahradí Harryho Redknappa v Tottenhame, nakoľko sa pripojil k Gérardovi Houllierovi v novovybudovanom tíme rakúskeho majstra Salzburgu. Hlavným trénerom klubu sa stal Roger Schmidt.

Rangnick odišiel zo Schalke vlani v septembri kvôli vyčerpanosti a odvtedy bol spájaný s niekoľkými európskymi klubmi, medzi inými aj Tottenhamom, ktorý mal veľký záujem.
Bol však menovaný športovým riaditeľom v Salzburgu, zatiaľ čo bývalý tréner Liverpoolu a Aston Villy, Houllier, bude globálny športový riaditeľ.

Schmidt naposledy pôsobil v Nemecku, kde v minulej sezóne doviedol tím Paderbornu k prekvapivému 5.miestu v 2. Bundeslige. V Salzburgu nahradí Ricarda Moniza, ktorý na začiatku tohto mesiaca nečakane opustil klub, aj keď doviedol svoj tím k majstrovskému titulu.

Teraz to však už vyzerá, že o voľné ​miesto trénera na ​White Hart Lane sa pobijú bývalý tréner Chelsea, André Villas-Boas a tréner francúzskej repre,  Laurent Blanc.

Predseda Spurs, Daniel Levy, chce hovoriť so 46-ročným Blancom potom, čo v sobotu Španielsko vyradilo Francúzsko na turnaji EURO 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies