Tottenham pripravený Kanovi zdvojnásobiť plat

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 11:17 • 2 min
Tottenham pripravený Kanovi zdvojnásobiť plat

LONDÝN - Futbalový Tottenham Hotspur je pripravený poistiť si svojho strelca Harryho Kana novou lukratívnou zmluvou, ktorá z neho urobí najdrahšieho hráča v histórii klubu.

slovakia

left justify in out

Očakáva sa, že 22-ročný útočník podpíše zmluvu, ktorá zdvojnásobí jeho súčasný plat 50 000 libier týždenne. Informuje o tom portál denníka Daily Mail.

 


Kanovi od vlaňajšieho februára plynie v Tottenhame zmluva na 5 rokov, ale jeho 31 gólov vo vlaňajšej a ďalších 28 v tejto sezóne si zrejme vyžiada "drobné úpravy" v jeho platovom ohodnotení. Podľa Sportsmail nová dohoda sa nezrodí skôr ako v lete, čiže po majstrovstvách Európy vo futbale, kde by Kane nemal chýbať v anglickom drese zrejme ani v zápase proti Slovensku.


Tottenham je dve kolá pred koncom Premier League druhý za už istým majstrom Leicesterom City. Vysoké postavenie v tabuľke je aj zásluha Harryho Kana, ktorý je s 25 gólmi lídrom tabuľky kanonierov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies