Tottenham predčasne ukončil kontrakt s Adebayorom

NETKY.SK • 13 September 2015, 13:11 • 2 min
Tottenham predčasne ukončil kontrakt s Adebayorom

LONDÝN - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur v nedeľu predčasne ukončil po vzájomnej dohode kontrakt s Emmanuelom Adebayorom. Útočník z Toga sa po nezhodách s vedením klubu i trénerom predtým nedostal na súpisku tímu pre Premier League i Európsku ligu.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že sme s Emmanuelom Adebayorom dosiahli vzájomnú dohodu, ktorá ho uvoľnila spod kontraktu v našom klube. Želáme mu veľa šťastia do budúcnosti," píše sa v oficiálnom stanovisku Tottenhamu. Adebayor ku "kohútom" prišiel v roku 2011 z Manchestru City na hosťovanie a o rok neskôr na trvalý prestup. V uplynulých mesiacoch sa ale v londýnskom klube dostal do nemilosti.

 

Všeobecne sa očakávalo, že Spurs sa služieb 31-ročného hráča vzdajú už počas letného prestupového obdobia, Adebayor ale odmietol ponuky Aston Villy i West Hamu United. Pred dvoma dňami mu kouč Tottenhamu Mauricio Pochettino oznámil, že v klube už nebude pod jeho vedením v budúcnosti hrať.

 

S Adebayorom stratil trpezlivosť už aj tréner národného tímu Toga Tom Saintfiet. V priebehu týždňa vyhlásil, že ho už nepovolá do tímu, pretože útočník nereagoval na pozvánku na duel kvalifikácie Afrického pohára národov v Džibutsku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies