Tottenham pod paľbou kritiky za hazard s Llorisom

NETKY.SK • 4 November 2013, 14:13 • 2 min
Tottenham pod paľbou kritiky za hazard s Llorisom

LONDÝN - Šéf lekárskej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Jiří Dvořák vyčíta anglickému klubu Tottenham Hotspur, že v nedeľňajšom zápase najvyššej domácej súťaže proti Evertonu pokračoval brankár Hugo Lloris v hre aj po strate vedomia.

slovakia

left justify in out

Do záveru duelu zostávala približne štvrťhodina, keď sa francúzsky gólman hosťujúcich Hotspurs dostal do kolízie s domácim útočníkom Romelom Lukakom, ktorý ho udrel kolenom do hlavy. Loris zostal chvíľu nehybne ležať na trávniku a dlho ho ošetrovali, ale stretnutie dochytal. Podľa Dvořáka bolo na 99 percent isté, že utrpel otras mozgu. "Mali ho vystriedať. Už len skutočnosť, že jeho súperovi museli ľadovať koleno, svedčí o sile úderu," povedal český lekár. Za nezodpovedný označila postup "Spurs" aj charitatívna organizácia Headway na pomoc ľuďom postihnutým zraneniami hlavy.

Predmetný duel 10. kola Premier League sa aj vďaka Llorisovmu zákroku skončil bezgólovou remízou.

Kolízia útočníka Evertonu Romela Lukaka s brankárom Tottenhamu Hugom Llorisom:



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies