Tottenham po debakli s Liverpoolom prepustil kouča Villasa-Boasa

NETKY.SK • 16 December 2013, 12:35 • 2 min
Tottenham po debakli s Liverpoolom prepustil kouča Villasa-Boasa

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur odvolalo v pondelok po vzájomnej dohode z postu hlavného trénera Andre Villasa-Boasa. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Derniérou portugalského kouča pri mužstve bol nedeľňajší ligový zápas 16. kola, v ktorom "kohúti" utrpeli domáci debakel 0:5 s tímom slovenského stopéra Martina Škrtela FC Liverpool. Villas-Boas, ktorý prišiel k "londýnskym kohútom" v júli 2012, sa dostal pod enormný tlak už po tom, čo jeho zverenci minulý mesiac prehrali s Manchestrom City 0:6.

Tottenham figuruje v tabuľke Premier League na siedmom mieste, pričom na vedúci Arsenal Londýn stráca osem bodov. Tottenhamu sa v domácej ligovej súťaži nedarí napriek tomu, že po odchode Garetha Balea do Realu Madrid minul na nákupy nových hráčov viac ako 100 miliónov libier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies