Tottenham oficiálne predstavil nového trénera: André Villas-Boas

NETKY.SK • 3 Júl 2012, 15:35 • 2 min
Tottenham oficiálne predstavil nového trénera: André Villas-Boas

Tottenham oficiálne predstavil nového trénera André Villas-Boas - Futbal LONDÝN - André Villas-Boas sa vrátil do Barclays Premier League a povedie tím Tottenhamu. Portugalčan sa štyri mesiace potom, čo bol vyhodený z Chelsea, pokúsi vzkriesiť svoju kariér

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - André Villas-Boas sa vrátil do Barclays Premier League a povedie tím Tottenhamu. Portugalčan sa štyri mesiace potom, čo bol vyhodený z Chelsea, pokúsi vzkriesiť svoju kariéru na White Hart Lane. Villas-Boas priletel do hlavného mesta v pondelok večer, aby dotiahli podrobnosti jeho zmluvy a dnes bol oficiálne uvedený do funkcie hlavného trénera.

34-ročný Villas-Boas pri kormidle nahradil Harryho Redknappa a sľúbil, že etabluje klub medzi elitou Anglicka. Redknapp bol prepustený minulý mesiaci po tom, čo sa rapídne zhoršili vzťahy s predsedom Danielom Levym.

Villas-Boas podpísal trojročnú zmluvu a spolu s ním na White Hart Lane prichádzajú aj jeho asistenti José Maria Rocha a Daniel Sousa.
Portugalčana teraz čaká nákup nových hráčov, keďže chce prebudovať tím. Očakáva sa, že jeho prvou posilou bude Gylfi Sigurdsson, ktorý uprednostnil Spurs pred Liverpool, za 8 miliónov libier. Ďalším dlhodobým cieľom je obranca Ajaxu, Jan Vertonghen a veľký záujem má aj o útočníka Chelsea, Daniela Sturridga a brazílskeho záložníka Oscara.

V prvom rade ho však hneď na úvod čaká veľmi ťažká úloha: presvedčiť Modriča, aby ostal v Tottenhame. Chorvát by chcel prestúpiť do kráľovského Realu Madrid.
Zdroje z vnútra klubu tvrdia, že ak sa Tottenhamu nepodarí udržať Modriča na White Hart Lane, tak sa budú snažiť vyjednať útočníka Gonzala Higuaína, aby bol súčasťou dohody prestupu Modriča na Bernabeu.

Villas-Boas je veľkým fanúšikom argentínskeho útočníka Higuaína a snažil sa ho získať už počas jeho pôsobenia v Chelsea v minulej sezóne. Či by bol však Higuaín ochotný prestúpiť z Madridu do tímu, ktorý nebude hrať v Lige majstrov je otázne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona