Tottenham má záujem o Christiana Eriksena z Ajaxu Amsterdam

NETKY.SK • 28 August 2013, 18:11 • 2 min
Tottenham má záujem o Christiana Eriksena z Ajaxu Amsterdam

HAAG - Futbalový klub anglickej Premier League Tottenham Hotspur odštartoval rokovania s Ajaxom Amsterdam o prestupe dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena do londýnskeho klubu. Informáciu priniesla agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Podľa holandských novín De Telegraaf si Ajax vypýtal za služby 21-ročného stredopoliara 15 miliónov eur, Spurs ponúkli za mladého futbalistu o sedem miliónov menej. Obe strany by sa však mali dohodnúť na čiastke odstupného vo výške okolo 10 až 11 miliónov eur. Ak vedenie Tottenhamu dotiahne prestup waleského krídelníka Garetha Balea do Realu Madrid, následne je ochotné časť z rekordnej čiastky 100 miliónov eur vyčleniť na nákup Eriksena.

Dánsky reprezentant prišiel do Ajaxu v roku 2008, debut v holandskej najvyššej súťaži však absolvoval až o dva roky neskôr. Za Ajax odohral 113 zápasov a strelil v nich 25 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies