Tottenham je bližšie k dohode s Davidom Villom

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 12:59 • 2 min
Tottenham je bližšie k dohode s Davidom Villom

LONDÝN – Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur by mohol pred súťažným ročníkom 2013/2014 posilniť útočník španielskeho FC Barcelona David Villa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný zakončovateľ, ktorý vyjadril ochotu prestúpiť na White Hart Lane, sa podľa portálu goal.com dohodol s vedením "kohútov" na podmienkach kontraktu. Zakončovateľa španielskej reprezentácie telefonicky kontaktoval portugalský tréner Tottenhamu André Villas-Boas, zatiaľ čo technický riaditeľ klubu Franco Baldini rokoval s hráčovým agentom. Tottenham je pripravený zaplatiť za Villu deväť miliónov eur, Barcelona údajne požaduje 14 miliónov za španielskeho útočníka, ktorý má s Kataláncami zmluvu na ďalšiu sezónu.

David Villa je v súčasnosti so španielskou reprezentáciou na Pohári konfederácií FIFA 2013 v Brazílii, vo štvrtok postúpil jeho tím po víťazstve nad Talianskom do finále, v ktorom sa stretne s výberom usporiadateľskej krajiny. Villa už skôr uviedol, že o svojej budúcnosti sa rozhodne po skončení turnaja. 

Podľa medializovaných informácií posilní Tottenham brazílsky stredopoliar Paulinho z Corinthians. Za 24-ročného hrdinu stredajšieho semifinále Pohára konfederácií, ktorý strelil víťazný gól "kanárikov" proti Uruguaju, by mali Londýnčania zaplatiť 18 miliónov eur plus dva milióny ako bonusové doplatky. Paulinho by mal po skončení PK absolvovať v Tottenhame lekársku prehliadku a po nej podpísať štvorročný kontrakt, tvrdí goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies