Tottenham dotiahol príchod belgického reprezentanta Chadliho

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 15:39 • 2 min
Tottenham dotiahol príchod belgického reprezentanta Chadliho

HONGKONG - Futbalovému krídelníkovi Nacerovi Chadlimu už nič nebráni v prestupe z FC Twente do Tottenhamu Hotspur. Dohodol sa na podmienkach zmluvy a prešiel aj zdravotnou prehliadkou.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťtriročný Belgičan je so "Spurs" na ázijskom predsezónnom turné, ale v sobotu nenastúpi proti výberu južnej Číny v stretnutí Barclays Asia Trophy. Prvý raz by mal byť trénerovi Andrému Villasovi-Boasovi k dispozícii 3. augusta v ďalšom prípravnom dueli v Monaku. "Chadliho sme dlhší čas sledovali a rozhodli sme sa, že s ním podpíšeme zmluvu. Je neuveriteľne univerzálny, dokáže hrať na niekoľkých ofenzívnych postoch. V Twente sa osvedčil na ľavej strane, v reprezentácii hrá ako útočník. Sme radi, že ho máme na palube," komentoval 23-ročný prírastok do kádra portugalský kormidelník londýnskeho tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona