Tottenham doma zdolal Manchester City

NETKY.SK • 3 Október 2016, 08:48 • 2 min
Tottenham doma zdolal Manchester City

MANCHESTER - Futbalisti Tottenhamu Hotspur zvíťazili v nedeľnom domácom stretnutí 7. kola najvyššej anglickej súťaže nad Manchestrom City 2:0. O svojom triumfe rozhodli už v úvodnom dejstve. Manchester City figuruje na čele tabuľky so ziskom 18 bodov, Tottenham na druhom mieste má o bod menej.

slovakia

left justify in out

Obhajca majstrovského titulu Leicester City hral na vlastnom trávniku so Southamptonom bez gólov. Burnley podľahlo londýnskemu Arsenalu najtesnejšie 0:1, keď o troch bodoch pre hostí rozhodol až v nadstavenom čase Alex Oxlade-Chamberlain.

 

Manchester United remizoval so Stoke City 1:1. Z veľkého množstva dobrých príležitostí vyťažil len gól z kopačky Anthonyho Martiala, na ktorý odpovedal osem minút pred koncom Joe Allen. Pre zverencov trénera Joseho Mourinha to bol vôbec prvý nerozhodný výsledok v prebiehajúcom ročníku, poslední hostia si pripísali druhý bod. Manchester otvoril duel obrovskou šancou Ibrahimoviča, no švédsky kanonier sa na dvakrát nepresadil. Hostia pohrozili v úvode prvého polčasu viacerými ofenzívnymi kombináciami, do jeho konca sa však prevažne bránili a najmä vďaka brankárovi Leemu Grantovi neinkasovali. Po zmene strán sa "červeným diablom" nepodarilo zlomiť zápas na svoju stranu, hoci v 69. minúte sa dočkali vedúceho gólu, keď sa po troch minútach na ihrisku presadil peknou strelou zvnútra šestnástky Martial. V 82. minúte však neisto zakročil proti odrazenej strele David De Gea a Joe Allen vyrovnal na konečných 1:1.

 

Premier League - 7. kolo:

Manchester United - Stoky City 1:1 (0:0)

Góly: 69. Martial - 83. Allen

 

 

Leicester City - FC Southampton 0:0

 

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:0 (2:0)

Góly: 9. Kolarov (vlastný), 37. Alli

 

 

FC Burnley - Arsenal Londýn 0:1 (0:0)

Gól: 90.+3 Oxlade-Chamberlain



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies