Tottenham by v lete mohol získať Kaloua zadarmo

NETKY.SK • 19 Apríl 2012, 09:26 • 2 min
Tottenham by v lete mohol získať Kaloua zadarmo

Tottenham by v lete mohol získať Kaloua zadarmo - Futbal LONDÝN - Tottenham kuje plány na novú letnú posilu, Salomona Kaloua z Chelsea, ktorý pod vedením Di Mattea znovu ožil. točníkovi z Pobrežia Slonoviny, ktorý v nedeľňajšom semifinále FA Cupu pomohol

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham kuje plány na novú letnú posilu, Salomona Kaloua z Chelsea, ktorý pod vedením Di Mattea znovu ožil.

Útočníkovi z Pobrežia Slonoviny, ktorý v nedeľňajšom semifinále FA Cupu pomohol svojmu tímu k víťazstvu 5-1 práve proti Tottenhamu, končí na konci sezóny zmluva a ešte sa nedohodol so svojím zamestnávateľom na nových podmienkach.

Tottenham má o 26-ročného hráča záujem a Kalou so svojimi zástupcami o tomto záujme vedia a venujú tejto možnosti vážnu pozornosť.

Chelsea sa však nevzdáva nádeje, že presvedčí útočníka, aby podpísal novú zmluvu a v najbližších týždňoch plánuje znovu rokovať s jeho zástupcami.

Kalou je cieľom aj pre AC Miláno a jeho nedávne výkony pod vedením Roberta Di Mattea zapôsobili aj na trénera Spurs, Harryho Redknappa.
Kariéra Kaloua v Chelsea nevyzerala ružovo, keď pod vedením Andre Villas-Boasa, dostával čoraz menej priestoru na trávniku.

Ale prepustenie Portugalčana a vymenovanie Di Mattea za dočasného trénera, ožvilo Kaloua a dodalo mu novú chuť do života.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona