Tottenham bez Parkera až do Vianoc

NETKY.SK • 19 Október 2012, 10:20 • 2 min
Tottenham bez Parkera až do Vianoc

Tottenham bez Parkera až do Vianoc - Futbal LONDÝN – Tréner Tottenhamu André Villas-Boas potvrdil, že zranený stredopoliar Scott Parker bude mimo hru až do Vianoc. 32-ročný Parker, ktorý má problémy so zranenou achilovkou už od leta, kedy sa vyčerpaný vrá

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner Tottenhamu André Villas-Boas potvrdil, že zranený stredopoliar Scott Parker bude mimo hru až do Vianoc.

32-ročný Parker, ktorý má problémy so zranenou achilovkou už od leta, kedy sa vyčerpaný vrátil z turnaja Euro 2012, za Tottenham ešte v tejto sezóne nehral a bol kľúčovým hráčom počas pôsobenia Harryho Redknappa v tíme.

Villas-Boas povedal: "Je to pre neho ťažké, keďže stále cíti bolesť a hojí sa to pomaly. To mu bráni byť na ihrisku, ale nie v posilňovni. Počkáme do Vianoc. Je to ešte v medziach toho, čo sme očakávali. Je to na dobrej ceste a bolí ho to už menej."

Villas-Boas pripravuje svoj tím na veľký zápas, keď v sobotu Spurs privítajú na svojom trávniku Chelsea a bude to pre neho prvý kontakt od marca, keď bol predčasne prepustený práve z tohto klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona