Tottenham a Bale rokujú o novej zmluve, Vertonghen sa zranil

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 11:58 • 2 min
Tottenham a Bale rokujú o novej zmluve, Vertonghen sa zranil

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur začalo rokovať o novej zmluve so stredopoliarom Garethom Baleom. Londýnski "kohúti" chcú za každú cenu udržať v tíme waleského reprezentanta, ktorého meno sa už niekoľko týždňov skloňuje v súvislosti s transferom do Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Bale podpísal minulý rok so Spurs štvorročný kontrakt a absolvoval spanilú sezónu napriek tomu, že Tottenhamu ušla účasť v Lige majstrov o jediný bod. "Minulý rok síce podpísal kontrakt, ale medzi prezidentom klubu a jeho manažérom už začali rokovania," povedal tréner Spurs Andre Villas-Boas, ktorého zverenci sú momentálne na ázijskom turné v Hongkongu. "To ešte síce neznamená, že dospejú k dohode, ale sme optimistami. Hráč je predsa pod zmluvou. Podpísal síce zmluvu minulý rok, ale je to výnimočný futbalista a po vydarenej poslednej sezóne sme šťastní, že ho máme. Komunikujeme s jeho manažérom o možnom vylepšení kontraktu, ale nebudeme komentovať ďalšie špekulácie o žiadnom prestupe."  

Podľa španielskeho denníka Marca je Real Madrid pripravený ponúknuť za Balea 85 miliónov libier (130,160.000 USD), čo by bol nový svetový rekord za prestup. Portugalský kouč Villas-Boas súčasne oznámil, že belgický obranca Jan Vertonghen má poškodené väzivá v členku a mimo hru bude minimálne tri týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies