Toto zničilo vzťah Madonny s jej deťmi

NETKY.SK • 5 Máj 2019, 09:22 • 2 min
Toto zničilo vzťah Madonny s jej deťmi

BRATISLAVA - Americká speváčka Madonna ľutuje, že svojim deťom dala mobilné telefóny. Šesťdesiatročná šesťnásobná matka to uviedla v rozhovore pre britskú edíciu magazínu Vogue.

slovakia

left justify in out

"Spravila som chybu, keď som mojim starším deťom už ako 13-ročným dala mobilné telefóny. Skončil sa tak môj vzťah s nimi, naozaj. Nie úplne, no telefóny sa stali veľmi dôležitou súčasťou ich životov. Začali sa porovnávať s inými ľuďmi, čo je naozaj zlé pre individuálny vývoj," objasnila.

 

obrazok

 

Madonna Louise Ciccone známa pod menom Madonna je americká speváčka, skladateľka, herečka a podnikateľka. Pre spôsob akým od 80. rokov 20. storočia v mainstreamovej populárnej hudbe ovplyvnila vývoj pódiovej prezentácie a textov piesní si vyslúžila titul „Kráľovnej popu“. Vo svojej kariére často mení svoj hudobný štýl ako aj imidž, no napriek tomu si v hudobnom priemysle konštantne udržuje autonómiu. Napriek jej kontroverznej publicite, je jej práca hudobnou kritikou vnímaná vcelku pozitívne. Madonna je často inými hudobníkmi označovaná ako inšpirácia, ktorá ovplyvnila ich kariéru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies