Toto sú štvrťfinálové dvojice! Ťahákom bude duel Rusov a Kanady

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 09:35 • 2 min
Toto sú štvrťfinálové dvojice! Ťahákom bude duel Rusov a Kanady

Kodaň - Vo štvrťfinále MS v Dánsku sa obhajcovia titulu Švédi ako víťazi kodanskej A-skupiny stretnú s Lotyšskom, štvrtým mužstvom tabuľky druhej vetvy v Herningu. Rusko narazí na Kanadu. Rozhodli o tom v utorok neskoro večer záverečné dva zápasy základnej fázy, v ktorých Lotyši vyradili domáci výber po víťazstve 1:0 a v šlágri odvekých rivalov Tre Kronor zdolali ruskú zbornú 3:1.

slovakia

left justify in out

Už skôr počas dňa boli jasné, že Fíni ako víťazi B-skupiny si vo vyraďovačke najlepších 8 tímov zmerajú sily so Švajčiarmi a Američania s Čechmi. O presnom programe štvrtkového štvrťfinále rozhodoval v utorok ihneď po skončení zápasov direktoriát turnaja a zohľadňovali sa televízno-marketingové priority.

 

V celkovom poradí MS sa hneď za osmičkou play off umiestnilo na 9. priečke Slovensko a oproti vlaňajšiemu Kolínu si polepšilo o 5 miest.

 

Isté poradie MS:

9. SLOVENSKO, 10. Dánsko, 11. Nemecko, 12. Francúzsko, 14. Rakúsko, 15. Bielorusko, 16. J. Kórea.

 

Predbežný program štvrťfinále:

 

štvrtok 17. mája:

16.15 (Kodaň): Švédsko - Lotyšsko

16.15 (Herning): USA - Česko

20.15 (Kodaň): Rusko - Kanada

20.15 (Herning): Fínsko - Švajčiarsko

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona